Γενικές Πληροφορίες

Λίγα λόγια για την

Εταιρεία Μας

Η εταιρεία Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου ΛΤΔ ιδρύθηκε το 2010 με στόχο την σύνδεση όλων των ελεύθερων πόλεων του νησιού σε τακτικές γραμμές και ωράρια. Η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και η ποιοτική εξυπηρέτηση αποτελούν πάγιο στόχο της εταιρείας μας.

Η επένδυση στις δημόσιες μεταφορές δημιουργεί όφελος για τη χώρα και για τους πολίτες της. Η ανάπτυξη ενός άρτιου δικτύου μεταφορών δημιουργεί μακροχρόνια οφέλη, συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των πόλεων, στην  προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση πόρων.  Ταυτόχρονα, μέσω της εταιρείας μας διευκολύνονται οι χιλιάδες των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο ενώ η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας διαμορφώνεται με τρόπο που να στηρίζει τους νέους, τους φοιτητές και τους συνταξιούχους.
 
Η σταδιακή ανανέωση του στόλου και η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού δημιουργούν θετικές προοπτικές για την εταιρεία μας, για την Κύπρο και τους πολίτες της.
 
Λογότυπα – Χρώματα
Τα Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου είναι ήδη γνωστά ως τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. Τα λεωφορεία φέρουν το Πράσινο χρώμα που συμβολίζει την Πράσινη / περιβαλλοντική πολιτική της εταιρείας . Το λογότυπο αποτελείται από κυκλικά αντιστρεφόμενα βέλη τα οποία συμβολίζουν τις συνεχόμενες και τακτικές διαδρομές και αποτελούν το διεθνή σύμβολο ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Εξυπνη & Ευελικτη Υπηρεσια

Τι αλλάζει με τα υπεραστικά λεωφορεία;

Η Intercity, έχει επίσης συμβατική υποχρέωση και σύντομα θα προχωρήσει στην εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος διαχείρισης στόλου, αυτόματων συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων, ηλεκτρονικών συστημάτων πληροφοριών για τους επιβάτες και δημιουργίας έξυπνων στάσεων λεωφορείων.

Πάρτε το εισιτήριο σας!

Ταξιδεύετε πολύ στην Κύπρο;
Γιατί δεν δοκιμάζετε τα μηνιαία ή ετήσια εισιτήρια μας!

Επόμενα Βήματα της Εταιρείας μας:

1

Ασφαλέστερη μεταφορά

Η αύξηση του αριθμού των ατόμων που χρησιμοποιούν το λεωφορείο και η επιτυχής εγκατάσταση του λεωφορείου ως η πιο αξιόπιστη και ασφαλής μορφή μεταφοράς.

2

Προσιτότητα

Πλήρης αφοσίωση σε αποτελεσματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες δρομολογίων λεωφορείων και στην παροχή πληροφοριών σε όλους τους επιβάτες, με εξατομικευμένη φροντίδα για άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα.

3

Επεκτάσεις διαδρομής

Μια περαιτέρω επέκταση με:
α) νέα τακτική επέκταση λεωφορείων των υφιστάμενων δρομολογίων με συχνότερα δρομολόγια λεωφορείων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και εορταστικές περιόδους όπως το Πάσχα -Χριστούγεννα.

4

Περιβαλλοντική Δράση

Η αποτελεσματική προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και η σταδιακή άμβλυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

elGreek
Scroll to Top