Φόρτιση έξυπνης κάρτας

Όταν το TOP-UP  στην κάρτα σας (E-WALLET) γίνετε  μέσω JCC θα ενεργοποιηθεί εντός των επόμενων 24 ωρών

Έξυπνες κάρτες ταξιδιού MOTION

Ανώνυμη Πλαστική Έξυπνη Κάρτα - Επαναφορτίζεται

Ανώνυμη Πλαστική Έξυπνη Κάρτα – επαναφορτίζεται: Πωλείται στα κατά τόπου σημεία πώλησης με καταβολή ποσού μέχρι €2.00. Δεν διατίθεται σε άτομα που επιθυμούν να δικαιούνται εκπτώσεις.

Φορτίζεται με:

  1. Εισιτήρια περιόδου 7 ημερών , 30 ημερών και 365 ημερών τα οποία ισχύουν από την ημερομηνία πρώτης ακύρωσης, η οποία πρέπει να είναι εντός 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

    Ισχύουν  μέγιστες χρεώσεις για την κάθε διαδρομή ξεχωριστά

    Τα Εισιτήρια Περιόδου Ισχύουν όλες τις μέρες και όλες τις ώρες υπηρεσίας.

    Κάθε κάρτα μπορεί να φέρει ταυτόχρονα μέχρι 3 εισιτήρια περιόδου, από οποιαδήποτε από τις εταιρείες δημόσιων μεταφορών στη Κύπρο που καλύπτουν τις περιοχές Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου και τις Υπεραστικές διακινήσεις.

  2. Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ 2019 – μέγιστο ποσό φόρτισης €50. Σε κάθε ακύρωση αφαιρείται αντίστοιχο ποσό μίας διαδρομής. Επιτρέπει μέχρι 2 μετεπιβιβάσεις εντός 60 λεπτών από την πρώτη ακύρωση χωρίς πρόσθετη χρέωση. Όρια μέγιστης χρέωσης για Ημερήσιο, Εβδομαδιαίο και Μηνιαίο δεν εφαρμόζονται με την τακτική χρήση στις ανώνυμες πλαστικές κάρτες.

Δεν επιστρέφονται λεφτά ή εισιτήρια σε περίπτωση απώλειας, κακής λειτουργίας της κάρτας ή μη χρήσης. Η υπηρεσία αυτή διατίθεται μόνο στις Εγγεγραμμένες κάρτες.

Για μετατροπής της κάρτας σε «ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ» επισκεφτείτε τα επιτόπου γραφεία πώλησης. Απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας ή διαβατηρίου ως αποδεικτικό στοιχείο.

Για «ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ» κάρτες, σε περίπτωση απώλειας ή κακής λειτουργίας της κάρτας, επιστρέφονται τα λεφτά ή τα είδη εισιτήριων σε ισχύ σε άλλη έξυπνη κάρτα με μέγιστη χρέωση €5.00 για κάλυψη του διαχειριστικού κόστους και αξία της κάρτας.

Μπορείτε να κατέχετε περισσότερες από μία Ανώνυμες Πλαστικές Έξυπνες Κάρτες.

Προσωποποιημένη Πλαστική Έξυπνη Κάρτα – Επαναφορτίζεται

Προσωποποιημένη Πλαστική Έξυπνη Κάρτα – επαναφορτίζεται: Εκδίδεται για την παρούσα φάση ΔΩΡΕΑΝ στα κατά τόπου σημεία πώλησης και διατίθεται και για άτομα που δικαιούνται εκπτώσεις. Απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας ή διαβατηρίου ως αποδεικτικό στοιχείο, και όπου εφαρμόζεται, αντίστοιχη ταυτότητα δικαιούχου για εκπτώσεις (Μαθητή, Φοιτητή, Λήπτη Επιδόματος, Συνταξιούχου κτλ). Γίνεται λήψη φωτογραφίας σας και εκτυπώνεται στην κάρτα.

Φορτίζεται με:

  1. Εισιτήρια περιόδου 7 ημερών ή 30 ημερών και 365 ημερών τα οποία ισχύουν από την ημερομηνία πρώτης ακύρωσης, η οποία πρέπει να είναι εντός 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

    Ισχύουν  μέγιστες χρεώσεις για την κάθε διαδρομή ξεχωριστά

    Τα Εισιτήρια Περιόδου Ισχύουν όλες τις μέρες και όλες τις ώρες υπηρεσίας.

    Κάθε κάρτα μπορεί να φέρει ταυτόχρονα μέχρι 3 εισιτήρια περιόδου, από οποιαδήποτε από τις εταιρείες δημόσιων μεταφορών στη Κύπρο που καλύπτουν τις περιοχές Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου και τις Υπεραστικές διακινήσεις.

  2. Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ – μέγιστο ποσό φόρτισης €50. Σε κάθε ακύρωση αφαιρείται αντίστοιχο ποσό μίας διαδρομής. Επιτρέπει μέχρι 2 μετεπιβιβάσεις εντός 60 λεπτών από την πρώτη ακύρωση χωρίς πρόσθετη χρέωση. Όρια μέγιστης χρέωσης για Ημερήσιο, 7ημερών και 30ημερών εφαρμόζονται αυτόματα με την τακτική χρήση σε Παγκύπρια βάση.
    Ισχύουν οι εξής μέγιστες χρεώσεις στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι για Παγκύπρια διακίνηση:
    – Ημερήσιο – €20.00
    – 7-Ημέρες – €100.00
    – 30-Ημέρες – €300.00

    Σε περίπτωση απώλειας ή κακής λειτουργίας της κάρτας, επιστρέφονται τα λεφτά ή τα είδη εισιτήριων σε ισχύ σε άλλη έξυπνη κάρτα με χρέωση €5.00 για κάλυψη του διαχειριστικού κόστους.

    Δεν επιστρέφονται λεφτά σε περίπτωση μη χρήσης των εισιτηρίων.

    Μπορείτε να κατέχετε μόνο μία Προσωποποιημένη Πλαστική Έξυπνη Κάρτα.

ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ

Στόχος έργου η προώθηση βιώσιμης κινητικότητας με τη χρήση λεωφορείων και της άρσης των προβλημάτων σε βασικές υποδομές δημόσιων μεταφορών.

Λογότυπο

Προϋπολογισμός Έργου: €8εκ.

Συνεισφορά Ταμείου Συνοχής: 85%

Περισσότερες πληροφορίες για την MOTION BUS CARD μπορείς να βρεις στο www.motionbuscard.org.cy

Ταξιδεύετε πολύ στην Κύπρο;

Προμηθευτείτε την έξυπνη κάρτα;

elGreek
Scroll to Top