Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Radisson Blu, ΔΙΕΘΝΗΣ Μαραθώνιος Λάρνακας

Εκτροπές Δρομολογίων, Λάρνακα, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Ενημερώνουμε το Επιβατικό Κοινό ότι τις ακόλουθες Ημέρες και Ώρες θα υπάρξουν εκτροπές των Διαδρομών μας στην Λάρνακα λόγω εκδηλώσεων.

Επίσης πληροφορούμε το επιβατικό μας κοινό, ότι λόγω εκδηλώσεων οι Φοινικούδες (Λεωφ. Αθηνών) θα είναι κλειστές τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: 

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 από τις 06:00 – 24:00

Οι επιβάτες το Σάββατο, καλούνται να χρησιμοποιούν τη στάση απέναντι από τη Κεντρική Αστυνομία Λάρνακας στο κτίριο Νικολαίδη, δίπλα από την Ελληνική Τράπεζα ( https://goo.gl/maps/uZe2QE8M5Hhwfmwb8 ) .

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, από τις 00:00 – 18:00

Οι επιβάτες την Κυριακή, καλούνται να χρησιμοποιούν την στάση στην οδό Δήμητρας ( https://goo.gl/maps/CnWZ6LCanXXZ2eEy9 ) .

Για το Δρομολόγιο Λάρνακα – Παραλίμνι – Λάρνακα, την Κυριακή ΔΕΝ θα Εξυπηρετούνται οι στάσεις:

1) Φοινικούδες

2) Στάση Νικολαϊδη

3) Πρατήριο ΕΚΟ, Μακαρίου

4) Radisson Blu Hotel, Λιμάνι

5) Jumbo

Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία.

Ευχαριστούμε.

Σχετικά Νέα

Ανανεωμένο Χειμερινό Πρόγραμμα Δρομολογίων – Μαρτιος 2023

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι από το Σάββατο 25 Μαρτίου, θα εφαρμοστους αλλαγές στο Χειμερινό Πρόγραμμα Δρομολογίων για εξυπηρέτηση του κοινού. Ανανεωμενο Χειμερινό Πρόγραμμα Δρομολογίων

Διαβάστε Περισσότερα »

Ημέρα της Γης

Με αφορμή την Ημέρα της Γης, Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, η εταιρεία μας, Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου σας ανακοινώνει ότι, η διακίνηση του κοινού με λεωφορεία

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκτροπές Δρομολογίων | Μαθητικές Παρελάσεις | 25η Μαρτίου

Ενημερώνουμε το Επιβατικό Κοινό ότι θα υπάρξουν Εκτροπές Δρομολογίων το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, κατά τις Μαθητικές Παρελάσεις. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε σχετικά με τις αλλαγές.

Διαβάστε Περισσότερα »
elGreek
Scroll to Top