Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ μόνο με την Χρήση Μοtion Card

Ενημερώνουμε τις ακόλουθες κατηγορίες επιβατών ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην Έκδοση της Έξυπνης Κάρτας Motion (μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου) έτσι ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν με την Υπηρεσία μας ΔΩΡΕΑΝ εφόσον προσκομίζουν την κάρτα ΜΟΤΙΟΝ κατά την επιβίβαση. Η έκδοση των καρτών μπορεί να γίνει στα κατά τόπους εκδοτήρια σε κάθε πόλη, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι ακόλουθες κατηγορίες που πρέπει να προσκομίζουν την κάρτα ΜΟΤΙΟΝ για ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ είναι:

  1. Κληρωτοί Στρατιώτες & Συμβασιούχοι Οπλίτες: Στρατιώτες και συμβασιούχους οπλίτες που φέρουν προσωποποιημένη έξυπνη κάρτα  την οποία μπορούν να εξασφαλίσουν από σημεία πώλησης εισιτηρίων εφόσον παρουσιάσουν στον εκδότη τη στρατιωτική τους ταυτότητα ή τη Βεβαίωση από το Φορέα στον οποίο υπηρετούν εναλλακτική θητεία, η οποία αναγράφει την ημερομηνία τερματισμού της θητείας τους.
  2. Κοινωνική Πρόνοια: Ο λήπτης και τα μέλη της οικογένειας του (ενήλικες και παιδιά άνω των 6ετών) που λαμβάνει Δημόσιο Βοήθημα από το Γραφείο Ευημερίας, που φέρουν προσωποποιημένη έξυπνη κάρτα  την οποία μπορούν να εξασφαλίσουν από σημεία πώλησης εισιτηρίων εφόσον παρουσιάσουν στον εκδότη κάρτα ή βεβαίωση από το Γραφείο Ευημερίας και νοουμένου ότι δεν λαμβάνουν στα πλαίσια του Δημόσιου Βοηθήματος οποιοδήποτε βοήθημα για διακινήσεις με οδικές επιβατικές μεταφορές σε τακτικές γραμμές.
  3. Χαμηλοσυνταξιούχοι: Συνταξιούχοι που είναι δικαιούχοι του Σχεδίου Ενίσχυσης Συνταξιούχων με Χαμηλά Εισοδήματα που φέρουν προσωποποιημένη έξυπνη κάρτα  την οποία μπορούν να εξασφαλίσουν από σημεία πώλησης εισιτηρίων εφόσον παρουσιάσουν στον εκδότη την Κάρτα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και νοουμένου ότι δεν λαμβάνουν στα πλαίσια του Σχεδίου Ενίσχυσης οποιοδήποτε βοήθημα για διακινήσεις με οδικές επιβατικές μεταφορές σε τακτικές γραμμές.
  4. Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Αναπηρίας όπου συμπεριλαμβάνει: α) άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια, β) τυφλοί (οι οποίοι δύνανται να συνοδεύονται και από σκύλο οδηγό – Guide Dog), γ) συνοδοί τυφλών ατόμων ή ατόμων σε αναπηρικά καροτσάκια (νοείται στην παρουσία των ατόμων που συνοδεύονται), δ) Δικαιούχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Αναπηρίας και συνοδοί τους, όπου στην Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας υπάρχει η σήμανση «Α» (Assistant), η οποία καταδεικνύει την ανάγκη συνοδού.

Μάθετε Περισσότερα στο https://intercity-buses.com/ticket-regulations/

Ευχαριστούμε.

Σχετικά Νέα

elGreek
Scroll to Top